2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZORUNLU YAZ STAJLARI HAKKINDA

Değerli Öğrencilerimiz bu duyuruyu sonuna kadar dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

1. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle öğrencilerimiz için herhangi bir riskli durum oluşmaması açısından, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı uzaktan/internet üzerinden Ödev, Proje vb. şeklinde yapılacaktır.

2.  2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi için yüz yüze/uygulamalı (iş yeri ortamında) bir şekilde staj yapılmayacaktır.

3. Uzaktan/internet üzerinden ödev, proje vb. şeklinde yapılacak olan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı için öğrencilerimizin aşağıda yer alan “Staj Tercih ve Başvuru Formu ”nu doldurup imzalayarak en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar aşağıda belirtilen ilgili öğretim elemanlarına mail yolu ile başvuru yapması gerekmektedir.

4. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajını uzaktan/internet üzerinden ödev şeklinde yapmak istemeyen 1. Sınıf öğrencilerimizin de “Staj Tercih ve Başvuru Formu ”nu doldurarak yine aynı tarihler arasında ilgili öğretim elamanlarına mail atmaları gerekmekte olup, bu öğrencilerimiz stajını 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı yaz döneminde yüz yüze/uygulamalı şekilde yapmayı tercih etmiş olacaklardır.

5. Herhangi bir başvuru yapmayan ve “Staj Tercih ve Başvuru Formu”nu göndermeyen öğrencilerimiz, zorunlu yaz stajlarını 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı yaz döneminde (gelecek yıl) yüz yüze/uygulamalı şekilde yapmayı kabul etmiş sayılacaklardır.

6. Hali hazırda 2. Sınıf öğrencisi olup geçtiğimiz sene stajını yapmamış olan ve tüm derslerini başarmış, mezuniyet için gereken diğer şartları sağlamış ancak stajını tamamlayamadığı için mezun olamamış öğrencilerimizin, staj işlemleri için bölüm başkanlarıyla ivedilikle iletişime geçmesi gerekmektedir.

******* Daha önce stajını yapmış olan öğrencilerimizin yapması gereken herhangi bir işlem yoktur.

*****Başvurular bittikten sonra ödev konuları ile ilgili bir duyuru daha yapılacaktır.

*****Bu duyuru, yalnızca Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ilgilendirmekte olup, üniversitemizin diğer akademik birimlerinin kararları farklılık gösterebilir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı ile ilgili takvim aşağıda yer almaktadır, sizlere sağlıklı günler dileriz.

“Armutlu Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı Takvimi”

07 Haziran - 18 Haziran 2021

Staj Tercih ve Başvuru Formu’nun Doldurulup İmzalanarak İlgili Öğretim Elemanına Gönderilmesi ve Başvurunun Alınması

19 Haziran - 02 Temmuz 2021