2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Üç Ders Sınav Programı

Üç Ders Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine;

 

## Sınav Programı aşağıda belirtilmiştir. 

 

## Su Ürünleri Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi 1, Taşımacılık Mevzuatı ve Tehliklei Madde Taşımacılığı derslerinden sınava girecek öğrencilerimiz sisteme ödev olarak yüklenecek sınav sorularının cevaplarını A4 kağıdına el yazısı ile cevaplayacak ve hazırladıkları kağıtları CamScanner vb. bir program aracılığıyla PDF formatına çevirerek sisteme yükleyeceklerdir. Sisteme çoklu dosya yüklemesi yapılamadığından sınav kağıtlarının tek bir PDF dosyasına dönüştürülmesi gerekmektedir.

 

## Türk Dili 2 dersinden sınava girecek öğrencilerimiz sisteme ödev olarak yüklenecek sınav sorularının cevaplarını A4 kağıdına el yazısı yada bilgisayar ortamında (Word formatında)  cevaplayacak ve hazırladıkları kağıtları el yazısı ile hazırlamaları halinde CamScanner vb. bir program aracılığıyla PDF formatına çevirerek sisteme yükleyeceklerdir. Word olarak hazırlamaları halinde ise cevap dosyalarını sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Sisteme çoklu dosya yüklemesi yapılamadığından sınav kağıtlarının tek bir PDF dosyasına dönüştürülmesi gerekmektedir.

 

## Matematik ve Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi 2 derslerinin sınavları ise Online Test formatında yapılacaktır.

 

## Online Test Sınavlarda listede belirtilen zaman aralığı sınavın görüntülenebileceği zaman aralığı olup sınav süresi programda belirtilmiştir.

 

## Sınav Programında yer alan tarih ve saatleri dikkatlice incelemenizi tavsiye eder başarılar dileriz.

 

 

3 DERS SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ