Üç Ders Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine;

## UZEM derslerinden sınava girecek öğrencilerimize sınav tarih ve saati UZEM Birimi tarafından duyurulacak olup telefonla bilgilendirme yapılacaktır. Bu öğrencilerimiz aşağıda yer alan listede belirtilmemiştir.

## Genel Kimya, Laboratuvar Teknikleri I ve Matematik derslerinden sınava girecek öğrencilerimiz sisteme ödev olarak yüklenecek sınav sorularının cevaplarını A4 kağıdına el yazısı ile cevaplayacak ve hazırladıkları kağıtları CamScanner vb. bir program aracılığıyla PDF formatına çevirerek sisteme yükleyeceklerdir. Sisteme çoklu dosya yüklemesi yapılamadığından sınav kağıtlarının tek bir PDF dosyasına dönüştürülmesi gerekmektedir.

## Online Test ve Online Klasik Sınavlarda listede belirtilen zaman aralığı sınavın görüntülenebileceği zaman aralığı olup sınav saati dersin öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.

## Sınav Programında yer alan tarih ve saatleri dikkatlice incelemenizi tavsiye eder başarılar dileriz.

3 DERS SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ