Yalova Üniversitesi    armutlumyo@yalova.edu.tr 0 (226) 815 54 35

Üç Ders Sınav Başvurusu Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine;

 

Yapılan başvurular üzerinden gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda üç ders sınavına giriş başvurusu kabul ve red edilen öğrencilerimizin değerlendirme listesi aşağıda belirtilmiştir.

 

Ayrıca, 3 Ders Sınav Takvimi de aşağıda yer almakta olup, öğrencilerimizin girecekleri sınavlara ait gün ve saatleri, sınav tiplerini dikkatlice kontrol etmeleri önemle rica olunur.

 

Genel Kimya, Et ve Et Ürünleri Analizleri 2, Aromatik Bitkiler ve Baharatlar, Yağ Analizleri, Sosyal Psikoloji, Türk Dili1 ve Türk Dili 2  derslerinden sınava girecek öğrencilerimiz sisteme ödev olarak yüklenecek sınav sorularının cevaplarını A4 kağıdına el yazısı ile cevaplayacak ve hazırladıkları kağıtları CamScanner vb. bir program aracılığıyla PDF formatına çevirerek sisteme yükleyeceklerdir. Sisteme çoklu dosya yüklemesi yapılamadığından sınav kağıtlarının tek bir PDF dosyasına dönüştürülmesi gerekmektedir.

 

Online Test, Online Klasik ve Online Karışık olarak sınav yapılacak derslerin görüntüleme aralıklarının sınav süresi olmadığını ve sınavın sistemde açık olacağı zaman aralığı olduğunu unutmayınız. Sınav süreleri takvimde ayrıca belirtilmiştir.

 

SINAVA GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

 

 

Üç Ders Sınavı Başvuru Sonuç Listesi İçin TIKLAYINIZ

Üç Ders Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ