Değerli Öğrencilerimiz bu duyuruyu sonuna kadar dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

1. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle öğrencilerimiz için herhangi bir riskli durum oluşmaması açısından, alınan karar doğrultusunda sadece 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı için geçerli olmak üzere, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı uzaktan/internet üzerinden Ödev, Proje vb. şeklinde yapılacaktır.

2. Sadece 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı için geçerli olmak üzere yüz yüze/uygulamalı (iş yeri ortamında)bir şekilde staj yapılmayacaktır.

3. Uzaktan/internet üzerinden ödev, proje vb. şeklinde yapılacak olan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı için öğrencilerimizin aşağıda yer alan  “Staj Tercih ve Başvuru Formu ”nu doldurup imzalayarak en geç 19 Haziran 2020 tarihine kadar ilgili bölüm başkanlarına mail yolu ile başvuru yapması gerekmektedir.

4. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı uzaktan/internet üzerinden ödev şeklinde yapmak istemeyen öğrencilerimizin de “Staj Tercih ve Başvuru Formu ”nu doldurarak yine aynı tarihler arasında ilgili bölüm başkanlarına mail atmaları gerekmekte olup, bu öğrencilerimiz stajını 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı yaz döneminde yüz yüze/uygulamalı şekilde yapmayı tercih etmiş olacaklardır.

5. Herhangi bir başvuru yapmayan ve “Staj Tercih ve Başvuru Formu ”nu göndermeyen öğrencilerimiz, zorunlu yaz stajlarını 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı yaz döneminde (gelecek yıl) yüz yüze/uygulamalı şekilde yapmayı kabul etmiş sayılacaklardır.

6. Tüm derslerini başarmış, mezuniyet için gereken diğer şartları sağlamış ancak stajını tamamlayamadığı için mezun olamamış öğrencilerimizin, staj işlemleri için bölüm başkanlarıyla ivedilikle iletişime geçmesi gerekmektedir.

******* Daha önce stajını yapmış olan öğrencilerimizin yapması gereken herhangi bir işlem yoktur.

*****Bu duyuru, yalnızca Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ilgilendirmekte olup, üniversitemizin diğer akademik birimlerinin kararları farklılık gösterebilir.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı ile ilgili takvim aşağıda yer almaktadır, sizlere sağlıklı günler dileriz.

“Armutlu Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı Takvimi”

05 Haziran 2020 - 19 Haziran 2020

Staj Tercih ve Başvuru Formu’nun Doldurulup İmzalanarak Bölüm Başkanlarına Gönderilmesi ve Başvurunun Alınması

20 Haziran – 03 Temmuz 2020