Yalova Üniversitesi    armutlumyo@yalova.edu.tr 0 (226) 815 54 35

ARMUTLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE SÖYLEŞİ

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü ve Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serhan MANTOĞLU 09 Haziran 2023 Cuma günü Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Armutlu Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi veren hocamız, sonrasında ise soru cevap formatında öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Lise öğrencilerimizin üniversite hayatı hakkında merak ettikleri, meslek/bölüm/program seçimi konusunda sormak istedikleri, Armutlu Meslek Yüksekokulu ve Yalova Üniversitesi hakkındaki soruları ile gerçekleşen etkinlik yaklaşık 1 saat sürdü.

Gerçekleştirilen bu etkinlikte misafir perverliklerinden ötürü Armutlu Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi Yönetimine ve Değerli Hocalarına teşekkür eder, öğrencilerimize üniversite yolunda başarılar dileriz.