DR. ENVER ÖREN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ HALKLA İLİŞKİLER PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İLE RÖPORTAJ

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü ve Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üy. Serhan MANTOĞLU 01 Aralık 2023 Cuma günü Armutlu Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler Programı öğrencileri ile öğrencilerin Röportaj Teknikleri dersi kapsamında bir araya geldi.

Enver Ören ÇPL Konferans Salonunda gerçekleştirilen röportajda öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Müdürümüz lise öğrencilerimizin üniversite hayatı hakkında merak ettikleri, meslek/bölüm/program seçimi konusunda sormak istedikleri, Armutlu Meslek Yüksekokulu ve Yalova Üniversitesinin güncel durumu gibi konularda bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen bu etkinlikte misafir perverliklerinden ötürü Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi Yönetimine ve Değerli Hocamız  Hatice GÜLER'e teşekkür eder, öğrencilerimize üniversite yolunda başarılar dileriz.