DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI İŞBİRLİĞİNDE GENÇ İSTİHDAMI PROJE EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13-14 Aralık 2023 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Armutlu Meslek Yüksekokulu İşbirliği ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Kalkınma Ajansları istişareleriyle 2023-2024 yılları için belirlenen “Genç İstihdamı”  teması kapsamında eğitimler gerçekleşti.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Yalova Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Özkan’ın açılış konuşmasını yaptığı Genç İstihdamı Projesi kapsamında genç istihdamının arttırılması ve genç girişimciliğin sağlanması temel amacıyla Yüksekokulumuzda “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri”, “Etkili İletişim Teknikleri” ve “Genç Girişimcilik” eğitimleri verildi.

Eğitim Uzmanı Yüksel BAĞIŞLAR ve Şükür ÇAĞLAYAN tarafından iki gün süre ile gerçekleştirilen eğitimlerde iş hayatına atılacak öğrencilerin yeni beceriler edinmesi ve girişimcilik konularında neler yapabilecekleri üzerine çalışmalar gerçekleştirildi.