Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Söyleşisi

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü ve Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üy. Serhan MANTOĞLU 22 Mart 2023 Çarşamba günü Armutlu Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Enver Ören ÇPL Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Armutlu Meslek Yüksekokulu hakkında tanıtım sunumu yapan hocamız, sunum sonrasında ise soru cevap formatında öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Lise öğrencilerimizin üniversite hayatı hakkında merak ettikleri, meslek/bölüm/program seçimi konusunda sormak istedikleri, Armutlu Meslek Yüksekokulu ve Yalova Üniversitesi hakkındaki soruları ile gerçekleşen etkinlik yaklaşık 2 saat sürdü.

Gerçekleştirilen bu etkinlikte misafir perverliklerinden ötürü Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi Yönetimine ve Değerli Hocalarına teşekkür eder, öğrencilerimize üniversite yolunda başarılar dileriz.