2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Takvimi

Bölüm/programlarımıza ait 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Takvimleri aşağıda yer almaktadır.

**Bütünleme sınavları 01-05 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

**Sınavlar takvimde belirtilen gün ve saat aralığında gerçekleştirilecek olup öğrencilerimizin aldıkları dersleri dikkatle incelemeleri ve sınavlarını kaçırmamaları için hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.

**Ödev Klasik Sınavlarda sınav kağıdı dersin ilgili haftasında (16. Hafta) ödev bölümüne yüklenecek olup öğrenciler ders hocasının tercihine göre sınav kağıtlarını hazırlayıp (el yazısı yada bilgisayar ortamında) tek dosya olarak sınav kağıtlarını pdf formatında sisteme yüklemelidir. El yazısı ile hazırlanan kağıtlar Cam Scanner programı kullanılarak tek bir pdf dosyasına dönüştürülebilir.

**Online Test ve Online Klasik Sınavlar ilgili sınav tarihinde görüntüleme aralıklarında sistemde aktif olacak olup öğrenci sınava başladığında verilen sınav süresi kadar vakti olacaktır.  Görüntüleme aralığı sınav süresi değildir.

Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.

Gıda Kalite Kontrol Analiz Programı Bütünleme Takvimi İçin Tıklayınız.

Gıda Teknolojisi Programı Bütünleme Takvimi İçin Tıklayınız.

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı Bütünleme Takvimi İçin Tıklayınız.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Bütünleme Takvimi İçin Tıklayınız.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bütünleme Takvimi İçin Tıklayınız.

Lojistik Programı Bütünleme Takvimi İçin Tıklayınız.