Mezuniyet Törenimiz Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Armutlu Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 07.06.2018 tarihinde Armutlu İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Tören öncesinde Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. F. Jülide HIZAL YÜCESOY’un davetiyle Armodies Termal Park Otel’de protokol üyeleriyle birlikte iftar yapıldı.

İftar programının ardından; Armutlu Kaymakamı Sn. Uğur SEZER, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Mustafa ÖKSÜZ, Armutlu Belediye Başkanı Sn. Mehmet BİRKAN, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Süleyman ESKİ, İlçe Emniyet Amiri Sn. F. Kuray ÜNLÜ, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sn. Ahmet SÖĞÜT, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Can YÜCELSEN, Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Sn. Hilmi YANMAZ, Y.Ü. Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Sn. Yalçın TOKAY, Y.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sn. Rasim ÇETİK, Rektörlük Yazı İşleri Müdürü Sn. Mehmet DEMİREL, Y.Ü. Din Görevlisi Sn. Mesut AY, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sn. Ayhan POLAT; meslek yüksekokulu akademik ve idari personeli,  mezun öğrencilerimizin aileleri ve Armutlu halkının yoğun katılımı ile mezuniyet törenine geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, mezun öğrencileri temsilen okul birincisi Fatma ERDEM’in yaptığı konuşma ile devam etti. Protokol konuşmalarının ardından okul ve program bazında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve mezun öğrencilere anı belgeleri takdim edildi. Yüksekokul Müdürü tarafından İlçe Kaymakamı Sn. Uğur SEZER, İlçe Belediye Başkanı Sn. Mehmet BİRKAN ve Armodies Termal Park Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fatih KURAN’a yüksekokulumuza göstermiş oldukları maddi ve manevi katkılar dolayısıyla teşekkür plaketleri sunuldu.

Program, okul birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne plaka çakılması,  öğrencilerimizin mezuniyet yeminlerini etmeleri ardından kep atma sevinciyle sürdü. Tören, müzisyen ve aynı zamanda Yalova Üniversitesi öğrencisi Gürkan Can ile DJ Alper Zeno’nun performanslarıyla Armutlu’da büyük bir coşkuyla son buldu.

Bir dönem daha ülkemize kazandırdığımız genç mezunlarımızı tebrik ediyor, ülkemiz için başarılı ve hayırlı evlatlar olarak yollarına devam etmelerini temenni ediyoruz.

Mezuniyet törenimizin organizasyonunda emeği geçen ve değerli katkılarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.