Yalova Üniversitesi    armutlumyo@yalova.edu.tr 0 (226) 815 54 35

Öğrencilerimizden İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Destek

28-29 Ekim 2023 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri Sibel CEYHAN, Şengül KARA, Doğaç DAĞHAN, Umut ÇAKAL ve Tarık Emir KİL;  İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü protokolü kapsamında ilçemiz Tanşu AKSOY Ortaokulu bünyesinde bulunan spor salonunun  tadilat çalışmalarına katıldılar.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Uğur AKALP ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serhan MANTOĞLU'nun koordinasyonu ve iki kurum arasında yapılmış olan Dış Paydaş Protokolü kapsamında gerçekleştirilen çalışmada öğrencilerimiz spor salonu sahasında boya ve çizgi yenileme işlemlerini gerçekleştirerek salonun hem ilçemiz öğrencileri hem de kamu kurum personelleri tarafından daha iyi şartlarda kullanımına katkıda bulundular.

Haftasonu tatillerini bu çalışma için hiç bir talepte bulunmadan ayıran öğrencilerimize ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sn. Uğur AKALP'e gönülden teşekkür ederiz.