Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Narkorehber Gençlik Modülü Eğitimi

30.03.2022 13:00 MYO Konferans Salonu Eğitim

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından hazırlanan "Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı"  uyarınca,  Emniyet  Genel  Müdürlüğü  Narkotik  Suçlarla  Mücadele  Daire  Başkanlığı  Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Bilim Kurulunun katkıları ile 30.03.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda TUBİM (Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi) Büro Amirliğinde görevli Narkorehber Uzman Polis Memuru Yılmaz ÇETİN, Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliğinde görevli KEM (Köpek Eğitim Merkezi) Narkotik Maddeler Arama Köpeği (Zeytinin) Sevk ve İdaresinde Görevli Polis Memuru Kemal BÖRKLÜ tarafından Narkorehber Gençlik Modülü kapsamında eğitim verilecektir.